Trondheim, 30.05.2020. RaceNorway arrangerer treff utenfor City Syd. Foto: Roar Blåsmo-Falnes  Foto: Roar Blåsmo-Falnes

Krysset ved City Syd: Hinsides all fornuft

Synes ombygginga av krysset ved City Syd er hinsides all sunn fornuft. Er einig med andre som påpeiker tregheita i prosjektet. Er ufattelig at veg myndigheitene har gått med på dette. Midtstilt bussrampe er etter mitt syn berre tull. Måtte gått an å få til dette, med busslomme på kvar side, og beheldt rundkjøringa og den infrastrukturen som var der frå før.

Les også: Krysset ved City Syd: Om de hadde brukt hakke og spade, ville det vel ikke gått tregere

Slik det er blitt, må ein køyre lange omvegar å stå i køa som blir, for å komme seg på andre sida av vegen, f.eks. til Rema eller StorM. Men det er vel prisen vi skattebetalarar «må» tole for prestisjeprosjektet til kommunen og AtB. Dei er jo blitt lova millionar for kvar meter vei som blir ødelagt til fordel for bussen.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter