Regnbue, Alt blir bra  Foto: privat

Fortsett å tegne regnbue på fortauet

Det er trist å lese at ondskapen bor i nabolaget vårt, i gata eller i byen vår, her representert ved Trondheim. I innlegget i Adressa 30. juni får vi innblikk i hverdagsrasismen som Muhammad Tahir opplever utenfor sin egen bolig. Hans 12 årige datter tegner regnbuen som representerer at «alt blir bra», den regnbuen som gjør oss myk om hjertet og gir oss håp om en koronafri framtid. Så kommer «ondskapen» syklende og ødelegger dagen og sikkert også troen på framtida både for far og datter. Vi får tro at «herr syklende ondskap» representerer kun promille av oss. All mulig lykke til, håper 12-åringen fortsetter å tegne regnbue på fortauet sitt. De fleste av oss blir glade av å se slike uttrykk for håp og framtidstro.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter