Løvetanna i den tidligere rundkjøringen ved City Syd ble fjernet da krysset skulle bygges om.  

Krysset ved City Syd: Om de hadde brukt hakke og spade, ville det vel ikke gått tregere

Jeg lurer på hva som er spesielt med krysset ved City Syd, eller de to kryssene som bygges om der. Denne ombyggingen må vel kvalifisere til den lengste og tregeste ombyggingen av ett/to kryss noensinne. Makan til sinnssyk treg fremdrift er bortimot umulig å få til, selv om en bruker bare hakke og spade.

Les også: Nå er løvetanna ved City Syd luket bort

Siden det er vi skattebetalere og bilister som holder liv i denne permanente arbeidsplassen, ville det vært interessant å vite kostnadene på dette byggverket, men tviler på noen har en oversikt over det. Kanskje får de oversikt en gang, hvis det noen gang blir ferdig, men tviler på det også. Ikke noe kritikk dette, jeg lurer bare.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter