Slik ble politibetjentene omringet etter at de hadde pågrepet en ung gutt på festen ved Hestsjøen. - Vi følte at vi ikke hadde kontroll, sier en av politibetjentene som stod i frontlinjen.  Foto: Foto: Politiet

Hestsjøen-bråket: - Du må oppdra datteren din bedre

Innlegget til mora i avisen mandag 29. juni om at politiet skremte de håpefulle ved Hestsjøen, fikk meg noe engasjert.

Politiet må møte disse med høflighet, men det gjelder også andre veien. Det er helt klart at nekter du å oppgi identitet skal politiet reagere. Du som foresatte til denne jenta må muligens begynne med å oppdra henne bedre. De fleste i byen støtter opp om det arbeidet politiet gjør i en krevende jobb.

Til slutt en bønn til politimesteren: Slå ring om dine ansatte!

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter