TV2 og Telia krangler om avtalen som gjør at flere hundre tisen TV2-seere har mistet kanalene.  Foto: NTB / Scanpix

Utrolig av TV 2 og Telia

Jeg er en av en million TV-seere som sannsynligvis blir uten TV 2 til langt ut mot høsten. Og hvorfor? Jo, det dreier seg om penger. TV 2 og Telia krangler og skylder på hverandre, både i møter og ved offentlige krangling. Det er nesten som å sammenligne med barn i førskolealder, det er ikke min skyld altså! Og midt opp i dette sitter vi TV 2-seere, den vanlige kunde som ikke får den varen vi skal ha.

LES OGSÅ: TV 2-direktør tror Get-forhandlingene kan ta lang tid

Vi klarer oss selvfølgelig uten, vi har da mange andre tilbud av kanaler, men jeg og en million andre TV 2-seere skal da selv kunne velge hva vi skal se og når vi skal se det. Nå må de ansvarlige i TV 2 og Telia sette seg ned som ansvarlige voksne mennesker, sette oss kunder i fokus og gi oss det vi har krav på. Det som skjer nå er ganske utrolig.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter