Foto: Rune Petter Ness

Lærer svarer kommunaldirektøren: Det hun impliserer, gjør meg forbannet

Dette må være det dummeste jeg har hørt siden Jan Hanvold var i media og sa at helbredelse kunne kjøpes for penger.

LES HELE INNLEGGET: Bry dere om barna!

LES OGSÅ: Intervjuet med Nereid om denne saken

1. Det er ingen tillitsvalgte som ikke har ønsket å opprettholde et skoletilbud for barn som trenger det, for eksempel barn med vedtak fra barnevern, foreldre i samfunnskritiske funksjoner eller lignende.

2. Uenigheten gikk på hvorvidt det var nødvendig at hele lærerstaben måtte møte opp på jobb og risikere unødvendig smitte.

3. De fleste av mine kolleger, og jeg selv, har lange arbeidsdager med stor rettebyrde i disse dagene fra morgen og til langt på kvelden. Vårt mål er å gi elever et så godt som likeverdig skoletilbud.

4. Camilla Trud Nereid har vist seg å være fullstendig handlingslammet. Retningslinjer har kommet for sent, de har vært åpne for tolking, og de har vært puslete. Dette har ført til at kommunen har diltet etter regjeringen, som ikke akkurat kan beskyldes for å ha gjort en særlig god jobb med korona før forrige torsdag.

5. Det at Nereid impliserer at vi ikke bryr oss om barna, gjør meg forbanna. Vi bryr oss om barna, det er bare synd vi ikke har kunnet sikret dem godt nok fra smitte på grunn av generell sendrektighet og inkompetanse i kommunens ledelse.

LES OGSÅ: Lege om korona-utbrudd: Folks tillit er vår kollektive vaksine

Her kan du lese flere saker om koronaviruset.

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter