Ansatte på Rema 1000 Ranheim får skryt fra Thor E. Hjelmeland.   Foto: Glen Musk (Illustrasjonsfoto)

Ikke bare er de blide, men utrolig hjelpsomme!

Jeg har Parkinson sykdom og må som de fleste på butikk en gang i mellom. Jeg gikk 13. mars på Rema 1000 Ranheim og selvfølgelig, midt i handlerunden, ble jeg stående med besøk av Parkinson i hele kroppen. Jeg kom ikke av flekken. Folk så selvfølgelig rart på meg, en stor mann står i ro midt i handlegata.

Les også: Er ikke de som jobber i dagligvarebransjen også viktige for samfunnet?

Så kom betjeningen. Ikke én, men tre ansatte kom å hjalp meg med stol, stod sammen meg til nytatt medisin begynte å virke slik at jeg kom meg videre. Dette var først en ekkel episode, men ble faktisk hyggelig med de tre Rema-ansatte rundt meg. De ga meg den hjelpa jeg trengte! Tusen takk for hjelpa alle sammen! Jeg handler ikke mindre på denne butikken etter denne episoden.

LES OGSÅ: Vi tegner noen kruseduller og forstår ikke det spøtt hva den ordrike foreleseren lirer av seg

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter