Har Trondheim kommune noen planer å innfører regler om at cruiseturister ikke har lov til å forlate båtene?  Foto: Illustrasjonsfoto: Glen Musk

Hva gjør Trondheim med cruiseturistene?

Det jeg lurer på er hva Trondheim kommune og kommunelegen mener hvordan man skal forholde seg nå som cruisesesongen nærmer seg med stormskritt.

Skal det legges forbud om at passasjer fra alle verdensdeler skal få lov til å forlate båtene og bruke Trondheim som turistmål og vandre gatelangs i disse korona-tider?

Les også: Ingen korona-restriksjoner for cruiseanløp til Trondheim

Hørte på nyhetene at slike restriksjoner er på trappene når det gjelder cruisesesongen for Bergen by. De hadde liten lyst at cruiseturistene skulle forlate båtene i Bergen.

Mitt spørsmål er dette: Har Trondheim kommune noen planer å innfører samme regler for Trondheim om at cruiseturister ikke har lov til å forlate båtene på Trondheim havn?

Synes det er greit å være forberedt på dette, slik at dere vet hvordan dere skal håndtere dette på best mulig måte for Trondheims befolkning når de første cruiseturister ankommer byen.

Les om våre nye debattsider: Kjære leser og debattant i Adresseavisen: Du har mye å glede deg til!

Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

Har Trondheim kommune noen planer å innfører regler om at cruiseturister ikke har lov til å forlate båtene? 
        
            (Foto: illustrasjonsfoto: TROND OLA TILSETH)

Har Trondheim kommune noen planer å innfører regler om at cruiseturister ikke har lov til å forlate båtene?  Foto: illustrasjonsfoto: TROND OLA TILSETH