Pårørende ved et sykehjem i Trondheim er ike fornøyde med Trondheim kommune og Helge Garåsen.   Foto: Håvard Jensen

Har Helge Garåsen begynt med noe nytt?

Vi leste Garåsens innlegg i Adresseavisen i dag 19. februar 2020, hvor han avslutter med at han ønsker konkrete innspill til forbedringstiltak både fra bruker, pårørende , nåværende og tidligere ansatte. Har han begynt med noe nytt!? Som pårørende til beboer på sykehjem i Trondheim kommune de siste syv til åtte årene må vi bare si at dette overrasker oss.

LES OGSÅ: Garåsen svarer: Takk for et innlegg som gir meg muligheten til å komme med noen fakta om sykehjem i Trondheim

Vi varslet kommunen allerede i 2015 om det vi mente var kritikkverdige forhold ved sykehjemmet. Stadig utskiftninger av ansatte og leger ved det aktuelle sykehjemmet har ført til dårlig kontinuitet og uholdbare forhold ved sykehjemmet. Vi har i løpet av disse årene sendt flere e-poster til Garåsen uten å få svar – hva skal han da med konkrete innspill når de ikke besvares!?

Som pårørende følger man seg maktesløs og oversett!

Følg Midtnorsk debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter