Når man tenker på den moderne tid og det grønne skiftet, kanskje vil et nytt bygg følge på? skriver innleggsforfatteren.  Foto: Martin Andersen

Tjenester viktigere enn to fylkeshus

Angående Adresseavisens leder 29.02.2020. Her ser vi at lederen faktisk har samme syn som Lill Harriet Sandaune (Frp). Det kan være noe i at det er ganske råflott og at det kanskje hadde gjort seg med et råflott bygg som skal huse Trøndelag fylkesting og administrasjonen samlet. Salg av de gamle bygningene utløser jo kapital for minsking av lån.

Når man tenker på den moderne tid og det grønne skiftet, kanskje vil et nytt bygg følge på? For eksempel egenproduksjon av grønn energi ved solcellepaneler med overskudd for å tilby ansatte lading av elbil og elsykkel og til nærliggende bygg. Og hva med fjernvarme fra sjøvann?

Hva skal så de solgte bygg brukes positivt til?

Les også: Skryt til bussjåføren på nattbuss 109 lørdag

Følg Midtnorsk debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter