Sindre Henriksen i verdenscupenpå skøyter sist helg. Men avisene skrev liten om løpene, synes innleggsforfatteren.   Foto: NTB / Scanpix

Adressa må skrive mer om skøyter, selv om innsatsen er laber

Jeg registrer med stor forundring at Adresseavisen ser ut til å boikotte skøyteløp nærmest totalt på sine sportssider. Senest rundt siste helg ble det arrangert VM på enkeltdistanser i fire dager på verdens raskeste skøytebane i Salt Lake City med fantastiske resultater. Ikke ett ord i Adresseavisen, ikke engang en resultatliste!

Interessert i debatt og meninger? Les flere saker her.

Som sportsinteressert leser synes jeg vi må kunne forvente at Adresseavisen omtaler en av våre gamle paradegrener selv om den norske innsatsen for øyeblikket er noe laber. Skjerpings sportsredaktør! Du har mer enn nok spalteplass å ta av fra rosenborgskriverier!

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter