Adresseavisen har omtalt flere saker der taperforeningen har engasjert seg. Nå foreslår grunnleggeren at foreningen bør legges ned.  Foto: Faksimile adressa.no

Taperforeningen må legges ned

Ola Ødegaard grunnla Taperforeningen. Nå vil han legge den ned.

Jeg stiftet taperforeningen i 1993, og fikk hjulpet 2700 tapere fra hele Norge til oppreisning med 372 millioner kroner. Nå mener jeg at Stiftelsen Rettferd for taperne, som den opprinnelig het, må legges ned for godt!

Det er ikke lenger behov for denne virksomheten, som årlig koster Staten 3,4 millioner kroner. Jeg mener at landets fylkesmenn må overta denne jobben, og da vil to ting virkelig skje: Staten sparer 3, 4 millioner kroner i årlig støtte, og taperne vil få profesjonelle saksbehandlere!

LES OGSÅ: Tidligere Falstad-elev får erstatning