Rosendal Teater-sjef Per Ananiassen reagerte på en kommentar skrevet av Jonas Skybakmoen. Nå svarer Skybakmoen.  Foto: Aleksander Myklebust

Gleder meg, Per!

I min gjestekommentar om politikernes rolleblandinger, falt jeg for fristelsen å sammenligne Olsø- og Waage-saken med smalt teater. Nå har Rosendal Teater-sjef Per Ananiassen reagert. Han mener jeg videreformidler fordommer om samtidsteater. Det har han sikkert litt rett i.

LES HELE KOMMENTAREN TIL SKYBAKMOEN: Smalt teater i rådhuset

LES SVARET FRA TEATER-SJEFEN: Jonas Skybakmoen er på bærtur

Innerst inne har jeg respekt for arbeidet de gjør ved teatret. Jeg har mindre respekt for rolleblandingen blant byens politikere. Derfor vil jeg takke ja til Ananiassens invitasjon om å se et stykke i høst.

Jeg har egentlig ikke dykket dypt ned i en oppsetning ved Avant Garden/Rosendal siden jeg som kulturjournalist i Adresseavisen skrev mye om Ann Liv Youngs bæsje-på-scenen-forestilling «Cinderella» i 2010.

LES MER: Kaster hun blåbær fra vagina?

Interessert i debatt og meninger? Les flere saker her.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter


Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Våre debattfelt er åpne 07-00 hver dag. Les debattreglene her.