Til AUF: Jeg er fremdeles ikke enig

Takk for raskt svar, men jeg er fremdeles ikke enig i de strenge rutinene som AUF har, som du viser til. Det er faktisk bare å google et par sekunder på nett, så ser man hvordan rekrutteringen skjer mot denne aldersgruppen, med tanke på alle artikler som er skrevet om akkurat dette.

Jeg heier på alle som som engasjerer seg i samfunnet både politisk og på andre måter. Også 15-åringer som i denne alderen får rettigheter som de ikke har hatt før. Så bra at du nevner Greta Thunberg også i denne sammenhengen. Jeg heier på henne også jeg. Vi skulle hatt mange flere som henne.

Interessert i debatt og meninger? Les flere saker her.

Marianne Aadahl 

Takk for svar på hva 10-kronen går til, da vet vi det. Dette fører senere til et brev i postkassa med giro pålydende 50 kroner. Dette blir ungdommen litt satt ut av. Og det er dette du mener de fikk beskjed om da de ble «vervet»? Og som du mener foreldre skal ha forståelse for?

LES INNLEGGET SOM STARTET DEBATTEN: Kritiske spørsmål til AUF etter verving

LES SVARET FRA AUF: AUF svarer etter kritikk: Vi har strenge rutiner for verving av nye medlemmer

Jeg har fått utrolig mange tilbakemeldinger på frustrere foreldre og ungdommer som fikk denne konvolutten dumpende ned i posten i disse dager. Det gjelder elever på alle trinn i videregående skole, ikke bare 15-åringer. Og ja, det er mange som ringer og vil ha slettet navnet sitt, men flere opplever at dette skjer ikke. Så noe rutinesvikt er det vel her?

Takk for meg, og jeg ser fram til bedre rutiner for de som skal verve medlemmer i framtiden samt slette de som ikke vil. De bør i alle fall google litt og se på klagene som er skrevet inn av frustrerte foreldre og elever, både reflekterte og de om ikke er det.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter


Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Våre debattfelt er åpne 07-00 hver dag. Les debattreglene her.