Ta ordet. Bli med i debatten!

Midtnorsk debatt fyller ett år! Vi feirer ved å invitere enda flere med i debatten.

Adresseavisen har en lang og stolt tradisjon for å satse på debatt. I fjor styrket vi satsingen ytterligere gjennom lanseringen av midtnorskdebatt.no. I tiden som har gått har vi publisert rundt 2500 debattinnlegg og 270 kronikker. Våre kommentatorer har engasjert regionen med små og store saker.

Nå ønsker vi å senke lista for debatt enda mer, og inviterer alle som vil delta til en Midtnorsk debatt-gruppe på Facebook. Der vil du finne noen av de mest engasjerende debattinnleggene våre – og tekstene til våre egne kommentatorer og innleide spaltister.

Her kan du selv delta i debatten, gi tilbakemeldinger og ta opp saker som engasjerer deg. Målet er å tilrettelegge enda bedre for en bred, folkelig og opplyst debatt for og av folk som bryr seg om regionen vår.

Midtnorskdebatt.no er fremdeles hovedstolpen i Adresseavisens debattsatsning, men vi håper med denne gruppen å engasjere flere og finne nye stemmer til spaltene våre.