Enda en ung profil gir seg i Trondheim-politikken, men er det egentlig så farlig? Og hvorfor er så mange sure på Pride i år?

Det er nominasjonstid, og i Trondheim er det mange profiler som enten gir seg eller er usikre. Det skyldes på styreform, tidspress og lite fruktbare debatter. Men er det egentlig så ille som Sivert Bjørnstad vil ha det til? Og er det ikke naturlig at de unge gir seg, og går videre i livet? Eller er det faktisk slik at Rita Ottervik og kompani har sørget for at det er blitt slik?

Politisk redaktør, Siv Sandvik var i bystyret denne uka. Etter sju timer med debatt og innlegg har hun noen refleksjoner.

Pride fører til debatt - igjen. Og i bakgrunnen lusker mørkemenn. Vi er også innom ABBA, og én i panelet må legge seg flat.

HØR podkasten ved å klikke på bildet i toppen eller nedenfor. Du kan også gå inn der du vanligvis hører podkast (Acast, iTunes, Spotify eller Podkaster-appen på Iphone)

foto
Siv Sandvik. Terje Eidsvåg og Roy Tommy Bråten loser dere gjennom ukas viktigste saker - sett fra Trøndelag Foto: Espen Bakken