Omadressert: Med Roy Tommy Bråten, Siv Sandvik og Terje Eidsvåg.

- Det Ap som bare drev med maktkamp, rykter og kniving er tilbake

I «et kvarter» var det god stemning i Ap, nå er den tida over. Omadressert er nærmest fylt opp av skandaler denne uka.

– Julebordet i Ap blir et underlig skue, fastslår Terje Eidsvåg i ukas Omadressert.

For det vil ingen ende ta i det partiet. Etter at Eva Kristin Hansen trakk seg som stortingspresident i forrige uke, blir Masud Gharahkhani (Ap) formelt valgt som hennes etterfølger torsdag. Men i kulissene er det fortsatt mye dårlig stemning, og harde ord fra både den ene og andre. I tillegg blander advokat John Christian Elden seg inn. Noe politisk redaktør Siv Sandvik har klare meninger om.

2/3-deler av panelet har sett NRK Brennpunkts «Drapet i akebakken». Og om det er skandaler i Ap, er det ikke akkurat skandalefritt det politiet gjorde i den saken for 27 år siden. Og om det er ikke er nok anbefaler vi også noen skandaler. Men ikke fortvil, det er ikke bare mørkt. For én har bursdag, og én forsyner seg av Mozartkule-esken.

HØR podkasten ved å klikke på bildet i toppen – eller gå inn der du vanligvis hører podkast (Acast, iTunes, Spotify eller Podkaster-appen på Iphone).

Les nyhetsbrevet til politisk redaktør Siv Sandvik her

Bli med i Midtnorsk debatt sin Facebook-gruppe