Direkte fra Adressa-studioet: Snakker ut om valgthrilleren

I OmAdressert Live analyserer «USA-valg-nerd» Tore O. Sandvik og Adresseavisens kommentatorer Terje Eidsvåg og Tomas Kothe-Næss det foreløpige valgresultatet etter at valgurnene stengte i natt. Hva har overrasket mest på valgdagen? Hvilke vippestater tar de to kandidatene? Kan Trump vinne? Hva skjer hvis han ikke gjør det?

Midtnorsk debatt: Donald Trump gjør det igjen bedre enn meningsmålingene spådde

Vi snakker også med Adresseavisens utsendte reporter Stian Wallum i Washington DC som forteller om hvordan valgnatta har vært «over there».

Podkasten er et opptak av Omadressert sin livesending onsdag morgen. Hør den ved å trykke på bildet i toppen - eller gå inn der du vanligvis hører podkast (Acast, Spotify, Itunes, Podkaster-appen på mobilen)

LES DEBATTINNLEGGET: Hvorfor bryr vi oss, egentlig?

Følg vårt livestudio utover dagen!