- Listhaug har kastet seg på «cancel culture»-bølgen

Terje Eidsvåg tror han har fått en russisk trollfabrikk på nakken. Og eks-tjukkas Kato Nykvist forteller om vekt-tabuet på legekontoret.

OMADRESSERT: Filmen «Mignonnes» («Søtnoser») ble nylig sluppet på strømmetjenesten Netflix. Spillefilmen handler om en 11-åring som blir med i en frittenkende dansegruppe og som dermed gjør opprør mot sin konservative familie. Film har skapt opprør i USA. Her hjemme har Sylvi Listhaug kastet seg inn i kulturkrigen og krever filmen stoppet.

HØR podkasten ved å trykke på bildet øverst - eller gå inn på Acast, Spotify, Itunes eller andre steder hvor du lytter til podkast.

- Listhaugs argumentasjon er helt på jordet. Ikke har hun sett filmen heller, sier Terje Eidsvåg som tror han fikk en russisk trollfabrikk på nakken etter å ha skrevet om filmen.

Fungerende politisk redaktør Kato Nykvist snakker om to av ukas aktualiteter: Arbeiderpartiets fall og overvekt i befolkninga. Nykvist har selv slitt med fedme, spist seg mett på Høyres landsmøter og deler ut noen slanketips.

Midtnorsk debatt: Kulturministerens møte med Tom Cruise ga årets pinligste tv-øyeblikk

Midtnorsk debatt: Ryddejobb til 600 mill. - verdt hver ei krone