Debatt: Kværner Verdal på kanten av stupet?

Se debatten fra Stiklestad nasjonale senter direkte her kl. 12.

Koronapandemien og lav oljepris har truffet oljebransjen med et smell. Mange frykter for industriarbeidsplasser. Onsdag kl. 12 sender vi debatt fra Stiklestad om situasjonen i oljebransjen, og en samtale om statens krisepakke til industrien.

I løpet av sendingen møter du verftsdirektør Erik Stiklestad og klubbleder Ståle Johansen ved Kværner Verdal, samt Tord Lien fra NHO Trøndelag, Miljøpartiet de Grønnes energipolitiske talsperson Ask Ibsen Lindal, stortingsrepresentant Arild Grande (Ap), saksordfører for oljepakken Sylvi Listhaug (Frp) og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H). Venstre-lede Trine Skei Grande måtte dessverre melde avbud.

Møtet arrangeres av Adresseavisen, NHO Trøndelag, Verdal Næringsforum og Næringsforeningen i Levanger.

Les også: Varsler full stans ved Kværner Verdal neste år

Her kan du lese flere saker om Kværner Verdal.