Rødts førstekandidater i Trondheim og Trøndelag, Ragna Vorkinnslien (til venstre) og Hege Bae Nyholdt kunne juble valgresultatet for partiet. Nå har Rødt i Trondheim levert sitt budsjettforslag for 2020 og de neste fire årene. Det er en hjemme alene-fest med millioner til det aller meste, skriver kommentator Harry Tiller.   Foto: Rune Petter Ness

Rødt inviterer til hjemme alene-fest

Politikk er lett når du har et berg av penger å dele ut. Og når du vet at budsjettforslaget ditt ikke har en snøballs sjanse i helvete til å bli vedtatt.

Rødt i Trondheim har levert et budsjettforslag fullt av gode intensjoner om å løse alle utfordringer og problemer i Trondheim på en gang. Svaret er mer penger til det meste. Disse pengene skal partiet finne ved å utsette tilbakebetaling av lån, bruke avkastning fra kraftfondet til økt drift og redusere fondet som skal hjelpe kommunen i trangere tider.