Fortsett og kjemp for hva dere tror på. Streik for det dere synes er viktig. Verden vil da sannsynligvis bli et bedre sted, skriver dagens gjestekommentator. Her streiker skoleelever med paroler utenfor Stortinget tidligere i år.   Foto: Hansen, Tom

Vi er i bunn og grunn ganske dumme og egoistiske

Det er godt å se at ungdommen tar tak og viser vei, mens mange voksne ikke gjør noe med noe som helst. Annet enn å kritisere nettopp ungdommen.

For litt siden streiket mange ungdommer for klimasaken. For en fin gjeng, tenkte jeg. Mens jeg som vanlig satt passiv på kontoret mitt og jobbet, samtidig som jeg fulgte litt med på avisenes nyhetsoppdateringer i forbindelse med dette. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte da jeg leste kommentarene som var skrevet under artiklene Adressa la ut på Facebook. Av voksne mennesker.