Fyrverkeriet på Korsvika for et par år siden markerte inngangen til et nytt år - og kanskje nye nyttårsforsetter for mange.  Foto: Vegard Eggen

Nyttårsforsett for 2019: Vi skal ikke ta oss sammen!

Det er nå, når et nytt år ligger jomfruelig, løfterikt og hemmelighetsfullt foran oss, at vi holder dommedag over oss selv. Det er nå vi bestemmer oss for å bli bedre utgaver av oss selv.

Mange av oss har nytt gode juledager, fri, fred og fryd, mildhet, blussende kinn og julesnillhet, selv om det murrer i den økonomiske samvittigheten og vi ikke har våget å sjekke bankkontoen. Ektefeller, svigermødre, barn og barnebarn ble jo så fornøyd med julegavene, da får det heller våge seg at jula 2018 strengt tatt ble dyrere enn vi egentlig hadde tenkt. Det er i de dager da vi har vært på vårt snilleste, at vi begynner å tenke på hvordan vi skal ta oss sammen. Til neste år.