Hurtigklipp på vei opp: Lavpriskjeden Cutters har både flyttbare salonger og «stasjonære». Snart åpner en salong i Munkegata. 

Vil Cutters kuppe frisørbransjen?

Cutters er kjapt og billig, men psykologtjenesten og kaffeserveringen hos frisørkjeden er elendig.

En god lege og en god frisør er viktig å ha her i livet. Hadde vi vært hvit middelklasse-amerikaner, hadde selvsagt en dyktig psykolog stått på lista. For det er hos legen, psykologen og frisøren vi er på vårt mest sårbare. Vi trenger hjelp til å fikse både fysiske og mentale skavanker.

Mer enn klipp: For mange kvinner handler en tur til frisøren om mer enn kjapp stussing. Farging, striping, vask, styling og godt stell hos sin faste frisør er en del av pakka for mange. Her er det frisøren Ida Marie Naavik som fikser bloggeren Helene Nygård i forbindelse med en tidligere reportasje i Ukeadressa. 

Mer enn klipp: For mange kvinner handler en tur til frisøren om mer enn kjapp stussing. Farging, striping, vask, styling og godt stell hos sin faste frisør er en del av pakka for mange. Her er det frisøren Ida Marie Naavik som fikser bloggeren Helene Nygård i forbindelse med en tidligere reportasje i Ukeadressa. 

Hår og frisyre betyr noe for de aller fleste, og en dårlig hårdag kan skape mismot. Hvor mye tid og penger vi vil bruke på frisør er imidlertid varierende, og det skaper rom for hurtigklipp-kjedene. 

Hår og frisyre betyr noe for de aller fleste, og en dårlig hårdag kan skape mismot. Hvor mye tid og penger vi vil bruke på frisør er imidlertid varierende, og det skaper rom for hurtigklipp-kjedene. 

God butikk: Frisørsalongen KtoM i Trondheim ble i sin tid utsmykket av kunstneren Hé Marli og har stått uforandret i 25 år - men den gir fortsatt penger i kassa for eier av H2-salongene Henki Ofstad. Her er han flankert av frisørene Monica Theodorsen (til venstre) og Miriam Labreche. 

God butikk: Frisørsalongen KtoM i Trondheim ble i sin tid utsmykket av kunstneren Hé Marli og har stått uforandret i 25 år - men den gir fortsatt penger i kassa for eier av H2-salongene Henki Ofstad. Her er han flankert av frisørene Monica Theodorsen (til venstre) og Miriam Labreche.