Avtroppene teatersjef Kristian Seltun er ukas gjest. Omadressert er ute med ukas episode. Med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller.   Foto: Espen Bakken

- Trondheim har ikke lykkes med sin byutvikling

- Helt siden jeg kom til Trondheim på 90-tallet har jeg følt at Trondheim ikke har lykkes helt med sin byutvikling.

Det sier Kristian Seltun. Den avtroppende teatersjefen ved Trøndelag teater slutter etter ni år i sjefsstolen. Han er gjest i ukas podkast.

Seltun sier han har blitt glad i Trondheim og Trøndelag, men mener det er er mye som kunne vært gjort for en bedre utvikling.

- Trondheim har et universitet som ligger langt utenfor sentrum. Det snakkes stolt om Trondheim som studentby, men studentene holder til i en bunkers på Elgseter der de egentlig har alt de trenger. De trenger ikke engang å gå ut. Da jeg drev Avant Garden var jeg veldig frustrert over det, sier Seltun.

Situasjonen i rikspolitikken, med forlik om statsbudsjettet og dårlig stemning mellom KrF og Frp etter taxfree-slag i Stortinget, meningsmåling som viser opptur for Ap i Trondheim og ny Rosenborg-sang foran cupfinalen er andre tema når Kristian Seltun møter Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller til samtale.

Du kan lytte til «OmAdressert» ved å klikke på denne lenken, eller på bildet nederst i denne artikkelen.

Bruker du iTunes så finner du «OmAdressert» ved å klikke her.