Lasse Berre er gjest i denne ukas podkast. Sammen med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller diskuterer han blant annet sangen om Trøndelag og trøndersk kultur og identitet.   Foto: Richard Sagen

- Sangen har ført til at mange nå vil bli trøndere

- Den nye sangen om Trøndelag har vært en suksess, også utenfor Trøndelag. Det er veldig mange som nå skulle ønske at de kan bli trøndere.

Det sier Lasse Berre. Han er gjest i denne ukas utgave av «OmAdressert.» Lasse Berre har vært med på prosessen for å lage den nye trøndersangen, etter en bestilling av Trøndelag fylkeskommune. Sangen, og særlig videoen, har blitt en kjempesuksess og har over en million visninger på sosiale medier allerede.

- Den har slått alle rekorder. På fylkeskommunens sider har de aldri opplevd lignende trafikk, sier Berre.

Se videoen: Klikk her for å se videoen og sangen «Trønder»

Sangen og videoen er laget for å samle Trøndelag etter at Nord- og Sør-Trøndelag ble ett fylke fra årsskiftet.

Fotball-VM har rullet igang, og titteldforsvarer Tyskland gikk på et tap mot Mexico i sin åpningskamp. I denne epsioden får du høre hva våre podkastere mener om VM så langt, og hvem de holder som favoritter.

Arbeiderpartiets problemer fortsetter. Støre har vært i Trøndelag og nå legger Trond Giske ut på en såkalt «sommerturné» for å bygge opp et skadeskutt parti fra grasrota. Heller ikke denne utgaven av «OmAdressert» er Ap-fri sone.

Du kan lytte til «OmAdressert» via denne lenken, eller ved å klikke på bildet nederst i saken.

Bruker du iTunes så finner du «OmAdressert» via denne lenken.