Aksjon: Økning i ungdomskriminaliteten finner vi ikke bare i Trøndelag. Ungdomskriminaliteten økte i fjor med 25 prosent i Oslo, Asker og Bærum. NRK melder at flere barn helt ned i 13-årsalderen i Oslo bærer kniver og pistol, skriver Signert-forfatteren. Bildet viser en politiaksjon i forbindelse med en voldsepisode i bydelen Gamle Oslo.  Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB/Scanpix

Det er bare å brette opp ermene

Det stilles skyhøye forventninger til ditt arbeid, Tor Mikkel Wara.

Fremskrittspartiet har fått sin fjerde justisminister etter knappe fire år i regjering. Den nyutnevnte justis-, beredskaps- og innvandringsministeren Tor Mikkel Wara står ovenfor store utfordringer. Saken som bør ta mer plass på skrivebordene i departementet handler om barn og unges oppvekstmiljø. Nykommeren i regjeringen må raskt ta på seg ansvaret med å løse den økte ungdomskriminaliteten. Det er en oppgave ingen annen tidligere Frp-statsråd har mestret.