Bråk, bråk, bråk - over hele linja

Det har vært bråk rundt Listhaug, bråk om Acer, Ap og bråk rundt Facebook. Slik blir det podkast av.

Vårt faste panel er igjen samlet for å oppsummere den siste uka. Politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentatorene Terje Eidsvåg og Harry Tiller er opptatt av Sylvi Listhaugs avgang og hvordan hennes nye rolle i Stortinget kommer til å bli. Aggresjonsnivået og ordbruken i den offentlige debatten er også tema som vi er opptatt av i denne episoden.

Acer-saken fikk Trond Giske frem i lyset denne uka. Giske, LO, Nei til EU og hans støttespillere i Trøndelag Ap, er på kollisjonskurs med Jonas Gahr Støre og partiledelsen. Acer-saken har blitt en sak som igjen viser splittelsene i Arbeiderpartiet.

Det går mot påske, og i denne podkasten får du også med deg en rekke tips til filmer, serier og bøker som kan være verdt å sjekke ut denne påska.

Du finner siste episode av «OmAdressert» via denne lenken, eller ved å klikke på bildet nederst i denne saken.

Bruker du iTunes, så finner du «OmAdressert» ved å trykke her.