Ny frivillighet: Kompetansebasert frivillighet er en bevegelse som er i sterk vekst globalt, skriver Signert-forfatteren. Nasjonale Turiststier er et omfattende prosjekt som inkluderer mange aktører og interessenter. Dette er et av prosjektene i den nye frivillighetsorganisasjonen Prospera som har utarbeidet anbefalinger for en smidig fremdrift mot etableringen av de første stiene.   Foto: Foto: Rob Bye on Unsplash/PROSPERA

Fra motløshet til håp

En ny dugnad er i gang. Nå søkes trønderske toppfolk, ledere, advokater, regnskapsførere, forretningsutviklere og kommunikasjonseksperter til frivillig innsats for ideelle organisasjoner i byen.

Tidligere i uka fikk jeg innblikk i en vakker nyetablering i Trondheim. En organisasjon som skal gi bort tjenester til en verdi av 11 million kroner i 2018.