Kvinnedagen: Hverdagen er fylt til randen med bra folk. Veldig, veldig mange av disse folka er kvinner. Jeg tenkte å ramse opp kvinner som inspirerer meg på en eller annen måte. Uavhengig av kjennskap, tid og rom og alskens. Dette er en hyllest, skriver Signert-forfatteren.  Foto: Ill: Ståle Gerhardsen

The kvinner takes it all!

Med fare for å høres ut som Aune Sand (noe jeg absolutt ikke vil); jeg tror ikke jeg har møtt noen som ikke er fantastisk. Lag deg ei liste på ti kvinner du ser opp til, og post den på foretrukken kanal.

Jeg hadde tenkt å skrive en slags trivselsbasert saga om alt det fine som skjer i kunstbyen Trondheim for tiden. Om køer og besøksrekorder. Om hvor godt jeg synes det var å ta innover meg den godteributikkaktige utstillingen Killi-Olsen har på kunstmuseet. Spesielt befriende for meg personlig da jeg for kun uker siden (nok en gang) løp med halen mellom beina ut av «Salamandernatten». Mørkredd type. Sengevæteren i meg tåler ikke så sterk kost. Måtte rømme, ikke crème fraîche.