Uten filter: Etter en lang og intens arbeidsdag måtte jeg bare løpe ut på åkerrestene og hoppe litt paradis i snøen.   Foto: Foto: Gerhardsen&Karlsen

Superhelt på jordet

Jeg leser bare overskrifter. Bryr meg akkurat litt for lite til å trykke like. On to the next one.

Malingen på lerretene, i rommet ved siden av tørker. Jeg sitter her i en grønn gammel stresslessaktig skinnstol og jobber. Jeg aner ikke hvilket merke stolen er, jeg kjøpte den sammen med et sotet glassbord og en brun stresslessaktig skinnstol på Fretex da jeg flyttet inn i atelieret mitt for et par år siden. Den er god å sitte i. Det er ikke viktig nå. Jeg jobber jo. Når jeg sier jobber, mener jeg scroller. Når jeg sier scroller, mener jeg meg forbi deg og livet ditt. Alle andres sitt også. I høyt tempo. Mitt eget også for øvrig. Både det digitale og det analoge.