Skrift i sand: Da vi etablerte selskapet satt vi på Stokkøya og feiret med å skrive det nye navnet i sanden. Lite visste vi om at symbolikken skulle bli så sterk, skriver Signet-forfatteren.  Foto: Marianne Danielsen

En radio med hjertet i byen

Jeg så stjerner i øynene på min bror, radionerden. Baard har laget radio i over 20 år. Endelig sto han der, i sitt eget studio, med full kontroll over formatet, musikken og kvaliteten.

Det er mars 2015, min bror Baard og jeg går rundt Tyholttårnet for å finne en inngang inn i den grå murklossen som selve tårnet står på. Der inne skal vi møte de folka som skal slå på DAB-nettet i Trondheim. For å i hele tatt få lov til å komme inn i det aller helligste, kjernen i radiosambandet i Midt-Norge, må vi signere på et papir, før vi sluses videre inn til et rom full av mottakere, sendere og ledninger. Og knappen. Knappen som startet det hele. Klikk! Så var DAB-nettet i drift.