Kunsthistoriker Daniel Johansen er ukas gjest, sammen med Adresseavisens kommentatorer Terje Eidsvåg, Harry Tiller og Kari Hovde. På dagsorden i ukas episode står blant annet situasjonen for handelen i Midtbyen og matsvinn.   Foto: Espen Bakken

- Vi har ført en katastofal handelspolitikk i Midtbyen

Daniel Johansen, kunsthistoriker og samfunnsdebattant, mener det har vært ført en katastrofal politikk for å redde handelen i Midtbyen.

Johansen er gjest i denne ukas utgave av podkasten «OmAdressert». Tema denne uka er blant annet situasjonen og utfordringene for handlesstanden i Midtbyen, et tema som stadig kommer opp på dagsorden i en by som er i forandring.

- Netthandel har en enorm innvirkning på handelen i USA, og etterhvert også i Norge. Vi har ført en katastrofal handelspolitikk overfor sentrum. Med en hånd har man bygd ut kjøpesentra og med den andre smadret opplevelsesverdiene i sentrum for å forsøke å demme opp mot tapet til kjøpesentrene, sier Daniel Johansen.

Denne uka har også matsvinn stått på dagsorden. Vi kaster mer mat enn noensinne, og dette er tema for ukas episode.

I Adresseavisens debattspalter har lydnivået på kino også engasjert mange. Vårt faste panel er selvsagt også opptatt av det.

Du kan lytte til denne ukas epsiode via denne lenka, eller ved å klikke på bildet nederst i saken.

Lytter du via iTunes, så finner du «OmAdressert» her.