Tafsing: Jeg mener det er et stort men med aksjonen #metoo. For det første er problemet at det grove overgrepet og det uvelkomne klypet i rumpa like stilles i diskusjonen. For det andre står enkelte frem med historier om identifiserbare menn uten at disse har fått anledning til å forsvare seg, skriver Signert-forfatteren.  Foto: Frank May, NTB Scanpix

#RettssikkerhetToo

Er det en motsetning mellom MeToo-kampanjen og rettssikkerheten til den enkelte antatte overgriper? Og hvor lurt er det å blande sammen voldtekt og tafsing?

Men bare for å ha slått det fast med én gang: Voldtekt og seksuelle overgrep skal straffeforfølges og ingen mann eller kvinne skal finne seg i seksuell trakassering eller krenkende adferd. Verken i jobbsammenheng eller privat. Det er dessuten bra at man tør å snakke om et tabubelagt tema, og åpenhet kan gi andre mot til å stå opp mot trakassering og utnyttelse.