OmAdressert er ute med en ny episode der ukas viktigste nyheter er oppe til debatt. Fra venstre Harry Tiller, Kari Hovde, Trygve Lundemo og Terje Eidsvåg.   Foto: Therese Alice Sanne

Midtbyens fremtid og #metoo-kampanjen

En ny utgave av Adresseavisens podkast «OmAdressert» ligger klar. Debatten om biler og busser i Midtbyen og kampanjen #metoo opptar panelet denne uka.

Kommentatorene Kari Hovde, Terje Eidsvåg, Trygve Lundemo og Harry Tiller er samlet for å oppsummere denne ukas viktigste nyhetssaker.

Debatten om restriksjoner for biltrafikk i Midtbyen, hvor metrobussene skal gå og stoppe har engasjert mange lesere denne uka. Hør Adresseavisens kommentatorer diskutere Midtbyens fremtid og handelsstandens bekymring for synkende omsetning dersom privatbilene får vanskeligere kår.

Nettkampanen #metoo har fått tusenvis av kvinner over hele verden til å fortelle om sine erfaringer med overgrep og trakassering. Det er også ett av temaene panelet diskuterer i denne episoden.

Diskusjonen om praktiske og esteriske fag i skolen har vært ett hett tema denne uka. Innholdet i skolen engasjerer mange, også kommentatorene i Adresseavisen.

Du kan lytte til podkasten via denne lenken, eller ved å klikke på bildet nederst i saken.

Brukler du iTunes, så finner du «OmAdressert» via denne lenken.