Sesongens siste utgave av «OmAdressert» oppsummerer blant annet Starmus-festivalen, handelen i Midtbyen og den politiske situasjonen foran sommerferien.   Foto: Espen Bakken

- Starmus ble overraskende vellykket

Kommentator Trygve Lundemo i Adresseavisen mener Starmus-festivalen ble en større suksess enn man skulle tro. Selv om podiet var fylt med gamle menn, strømmet ungdommen til i salen.

Starmus-festivalen, Midtbyens konkurranse med kjøpesentrene og det politiske bildet i Norge på vei inn i sommerferien, er tema i sesongens siste utgave av Adresseavisens podkast «OmAdressert».

Skjelt ut av Oliver Stone

I denne episoden får du også høre hva som skjedde da kommentator Terje Eidsvåg ble skjelt ut av filmregissør Oliver Stone. Terje Eidsvåg stilte et spørsmål om Stones siste film om Putin, og Stone likte det heller dårlig.

Midtbyen sliter

Handelssituasjonen i Midtbyen har gått ned det siste halvåret, sammenlignet med samme peirode i fjor. «OmAdresserts» panel diskuterer hva som må skje for at Midtbyen kan opprettholde mangfoldet og utvikle seg i konkurransen mot de store kjøpesentrene som omkranser byen.

Politikere som slutter

Stortingssesjonen er over for denne gang og en rekke sentrale trønderske politikere skal ikke inn på Stortinget etter valget. Hør denne episoden der vi oppsummerer hva flere av de trønderske stortingsrepresentanene har utrettet på Stortinget de siste fire årene.

Slik lytter du

Du kan strømme siste utgave av podkasten via denne lenken, eller ved å klikke på bildet nederst i artikkelen.

Bruker du iTunes, så finner du «OmAdressert» via denne lenken.