Hvem er eliten og hvem er folket? Statsråd Sylvi Listhaug(Frp) angrep «feministeliten» i sin blogg denne uka. Og fikk svar på tiltale. Hadia Tajik(Ap) svarte: Noe særlig nærmere elite enn Listhaug er det ikke mulig å komme. Her er hun sammen med statsminister Erna Solberg(H). Bak sitter Libe Rieber-Mohn, direktør for Integrerings- og mangfoldsdirektoratet. En del av Ap-eliten?  Foto: Terje Pedersen, NTB Scanpix

Folkets vei er vår vei

Finnes det noe mer irriterende enn slike som vet hva de snakker om? Vi i Folkepartiet Folk Flest slåss for alle dere som ikke har peiling.

En gang var medisinske inngrep noe vanlige folk kunne ordne selv. Blodigler fantes det rikelig av i nærmeste myr. Krevdes det mer intensiv behandling, var det alltid mulig å mane feberen ned, eller drysse litt rødkløver over verken. Men hvordan er det blitt?