Livbøyle: Ståle Gerhardsen minner om at selv om flyktningekrisen ikke dekkes like mye i media, så foregår den fortsatt. 

Flyktninger i bølgebasseng

Midt i all trivselen og gleden blir jeg brått truffet av en trist tomhet som bare latteren fra min egen datter får meg ut av.

Det er fellesferie. Familien på fire har kjørt rundt om i det ganske land til ulike hoteller, fornøyelsesparker, restauranter og andre trivselsarenaer. Inntrykkene har stått i kø og vi har svampet de til oss. Umettelige har vi vært. Vi har spist like mange is som vi har kjørt mil og vår lille flokk har sikkert økt aksjeverdien til samtlige isleverandører her på bjerget i løpet av vår reise. Både liten og stor har kost seg noe veldig. Så mye kos, glede og gode minner (både med og uten filter og nedtellingsfunksjon) at vi går for en bonusrunde. Et ekstranummer. Den tjukke damen har ikke sunget enda.